NOVO! SPLETNA TRGOVINA ZA B2B STRANKE • Digit d.o.o.
18076
post-template-default,single,single-post,postid-18076,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

NOVO! SPLETNA TRGOVINA ZA B2B STRANKE

NOVO! SPLETNA TRGOVINA ZA B2B STRANKE

Z veseljem vam sporočamo, da smo lansirali našo novo spletno trgovino! Kot zanesljiv dobavitelj živilskih izdelkov za gostinske in hotelske objekte (HoReCa), se zavezujemo k zagotavljanju najboljše možne storitve in priročnosti.

Naša spletna trgovina je sedaj na voljo kot spletna stran (www.optibar.si) in mobilna aplikacija za Android/iOS, kar pomeni, da lahko enostavno naročate vaše najljubše izdelke od koderkoli in kadarkoli. Spletna trgovina vam med drugim omogoča tudi vpogled v najnovejše cene vseh izdelkov ter pregled nad vašimi prejšnjimi naročili in dobavnicami za vse vaše nakupe.

Kot zahvalo za uporabo naše spletne trgovine, vam ponujamo poseben 1% dodaten popust v obliki superrabata na koncu leta, ki se bo upošteval na vsa realizirana naročila oddana preko spletne trgovine. To pomeni, da lahko še dodatno prihranite, medtem ko uživate v priročnosti naše spletne platforme.

Za začetek uporabe naše spletne trgovine enostavno stopite v stik s svojim prodajnim predstavnikom, ki vam bo uredil dostop do trgovine. Ko je vaš račun nastavljen, lahko takoj začnete brskati po naši široki ponudbi izdelkov in oddajati naročila.

Prepričani smo, da bo naša spletna trgovina vaše nakupovalno izkušnjo naredila hitrejšo, lažjo in bolj priročno kot kadarkoli prej. Če imate kakršna koli vprašanja ali povratne informacije, se lahko kadarkoli obrnete na svojega prodajnega zastopnika. Hvala vam za vašo podporo in veselimo se srečanja na naši spletni trgovini!

Obišči spletno stran