Predstavitev podjetja • Digit d.o.o.
15499
page-template-default,page,page-id-15499,page-parent,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Predstavitev podjetja

Podjetje Digit d.o.o. je že skoraj 30 let med vodilnimi uvozniki in distributerji prehranskih izdelkov v Sloveniji. Podjetje je srednje veliko in je v zasebni (družinski) lasti. V podjetju je trenutno zaposlenih več kot 75 ljudi. Sedež podjetja je v PC Komeda, kjer je kapaciteta skladišč 7000 paletnih mest (možni vsi temperaturni režimi). Od ustanovitve pa do danes smo nabirali bogate izkušnje in specifična znanja s področja trgovine, kar nam omogoča, da strankam dobavljamo prehranske izdelke s pomočjo učinkovite distribucije na območje celotne Slovenije. Ravno mreža dobaviteljev ter premišljeno zgrajena distribucijska mreža so, poleg kakovostnih in cenovno ugodnih izdelkov, naše konkurenčne prednosti. Vsakodnevno po Sloveniji dobavljamo vsem večjim trgovcem (Spar, Mercator, Tuš, Eurospin, Lidl, Jager …), hotelirjem, gostincem in drugim. V letu 2015 smo dejavnost razširili tudi na proizvodnjo, pod svoje okrilje smo prevzeli proizvodnjo delikatesnih izdelkov pod BZ Tomato. Podjetje je inovativno usmerjeno, se nenehno prilagajamo ter izboljšujemo svoje prakse. V zadnjih letih smo implementirali več standardov kakovosti, svojo dejavnost pa smo razširili tudi izven meja Slovenije (Hrvaška, Avstrija).

POSLANSTVO

Trudimo se, da s profesionalnim, individualnim pristopom do strank, ostanemo eno izmed vodilnih podjetij v HORECA segmentu in verjamemo, da je zaupanje naših poslovnih partnerjev in odjemalcev trdna ter pomembna osnova dolgoletnega in uspešnega poslovanja.

PRODAJNI PROGRAM

Za podjetje Digit je zamrznjeni program strateškega pomena. Med glavne skupine proizvodov sodijo zamrznjena zelenjava (Ardo, Dicogel, Higlo), zamrznjeni krompirjevi izdelki (Aviko in Koch), zamrznjene ribe (Nordic Seafood), zamrznjeni mesni proizvodi znamk Diviande in BRF (uradni sponzor OI v Riu 2016), sladoledi ter ostale zamrznjene dobrote.

Med sveže proizvode, ki jih ponujamo sodijo siri in mlečni izdelki proizvajalcev FrieslandCampina in DMK, majoneze, margarine in prelivi znamk Remia, moka Farina, sendviči blagovne znamke Tomato, ter sveži mesni in ribji proizvodi različnih blagovnih znamk.

Blagovne znamke proizvajalcev Henry Lamotte, Lutece, Bunge, Vandemoortele in Comex pokrivajo naš program konzerviranih proizvodov, ki vsebuje šampinjone, paradižnikove mezge, pizza omake, tuno in ostale ribje proizvode, olja, olive, konzervirano zelenjavo, idr.