Predstavitev podjetja • Digit d.o.o.
15499
page-template-default,page,page-id-15499,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

Predstavitev podjetja

Podjetje Digit d.o.o. je že 25 let med vodilnimi uvozniki in distributerji prehrambenih izdelkov v Sloveniji.  Podjetje je srednje veliko, trenutno pa ima zaposlenih več kot 50 ljudi. Sedež podjetja je v IOC Komeda, kjer razpolagamo z več kot 1700 paletnimi mesti v sedmih hladilno-zamrzovalnih komorah (možni vsi temperaturni režimi). Od ustanovitve pa do danes smo nabirali bogate izkušnje in specifična znanja s področja trgovine, kar nam omogoča, da našim strankam dobavljamo prehrambene izdelke s pomočjo učinkovite distribucije na območje celotne Slovenije. Ravno mreža dobaviteljev ter premišljeno zgrajena distribucijska mreža so, poleg kakovostnih in cenovno ugodnih izdelkov, naše konkurenčne prednosti. Vsakodnevno po Sloveniji dobavljamo vsem večjim trgovcem, hotelirjem, gostincem in drugim. V letu 2015 smo dejavnost razširili tudi na proizvodnjo, pod svoje okrilje smo prevzeli proizvodnjo sendvičev in hitro pripravljene hrane Tomato.

POSLANSTVO

Trudimo se, da s profesionalnim, individualnim pristopom do strank, ostanemo eno izmed vodilnih podjetij v HORECA segmentu in verjamemo, da je zaupanje naših poslovnih partnerjev in odjemalcev trdna ter pomembna osnova dolgoletnega in uspešnega poslovanja.

PRODAJNI PROGRAM

Za podjetje Digit je zamrznjeni program strateškega pomena. Med glavne skupine proizvodov sodijo zamrznjena zelenjava (Ardo, Dicogel, Higlo), zamrznjeni krompirjevi izdelki (Aviko in Koch), zamrznjene ribe (Nordic Seafood), zamrznjeni mesni proizvodi znamk Diviande in BRF (uradni sponzor OI v Riu 2016), sladoledi ter ostale zamrznjene dobrote.

Med sveže proizvode, ki jih ponujamo sodijo siri in mlečni izdelki proizvajalcev FrieslandCampina in DMK, majoneze, margarine in prelivi znamk Remia, moka Farina, sendviči blagovne znamke Tomato, ter sveži mesni in ribji proizvodi različnih blagovnih znamk.

Blagovne znamke proizvajalcev Henry Lamotte, Lutece, Bunge, Vandemoortele in Comex pokrivajo naš program konzerviranih proizvodov, ki vsebuje šampinjone, paradižnikove mezge, pizza omake, tuno in ostale ribje proizvode, olja, olive, konzervirano zelenjavo, idr.

KONTAKTNE OSEBE

DIREKTOR

Ivan Miklič
E-pošta: ivan@digit.si

FINANČNI DIREKTOR

Rok Miklič
E-pošta: rok@digit.si 

VODJA KAKOVOSTI

Urška Miklič
E-pošta: urska@digit.si

TAJNIŠTVO

Veronika Bonča
Tel: (+386) 01-5623-370
E-pošta: tajnistvo@digit.si

RAČUNOVODSTVO

Polona Mlinar
Tel: (+386) 05-9071-066
E-pošta: polona@digit.si; fakture@digit.si

SKLADIŠČNA PISARNA

Branka Varšič
Tel: (+386) 01-5623-375
E-pošta: branka@digit.si, skladisce@digit.si

VODJA KLJUČNIH KUPCEV (retail)

Dominik Grbec
Tel: (+386) 051-676-667
E-pošta: dominik@digit.si

ODDELEK ZA NAROČILA

Tel: (+386) 031-624-806
E-pošta: narocila@digit.si

RAZPISI

Saša Justin
Tel: (+386) 05-9071-078
E-mail: sasa@digit.si