1. POSLOVNA KONFERENCA PODJETJA DIGIT d.o.o. • Digit d.o.o.
18005
post-template-default,single,single-post,postid-18005,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

1. POSLOVNA KONFERENCA PODJETJA DIGIT d.o.o.

1. POSLOVNA KONFERENCA PODJETJA DIGIT d.o.o.

Konec januarja smo v prijetnem ambientu Rikli Balance hotela na Bledu organizirali 1. poslovno konferenco podjetja Digit d.o.o.. S prekrasnim pogledom na magično Blejsko jezero smo v prvem delu poslušali nagovor generalnih direktorjev ter predavanja sodelavcev z različnih oddelkov, rekli nekaj besed na temo komunikacije in se preizkusili v dveh delavnicah.

Namen konference je bila predstavitev delovanja posameznih oddelkov/podružnic podjetja, pregled rezultatov prejšnjega leta in načrti za leto 2023. Poslovna konferenca se je izkazala za idealno priložnost za povezovanje, izboljšanje komunikacije med oddelki, poglobitev razumevanja delovanja podjetja, mreženje, strokovno usposabljanje, spoznavanje dobrih praks in usmeritev za prihodnost, kar mogoča nadgradnjo spoznanj in znanj za izboljšanje storitev in delovanja podjetja.

Na zadnji delavnici, ki jo je vodila izkušena ekipa Arty Party, smo s skupnimi močmi ustvarili prekrasno stvaritev, ki nam bo za vedno v opomin, da je vsak posameznik v podjetju pomemben, in da s skupnim sodelovanjem lahko dosežemo zares izjemne stvari.

Na 1. poslovni konferenci smo podelili tudi nagrade “Zlati burek”, ki imajo že večletno tradicijo v podjetju Digit d.o.o.. Nagrade smo podeljevali v kategorijah TOP TEAM (ekipa Digit Adria), TOP PERFORMANCE (oddelek voznikov tovornih vozil) in TOP DEVELOPMENT (Saša Justin). Nismo pozabili niti na našega dolgoletnega sodelavca, ki je prejel nagrado za življenjsko delo (Igor Golob). Vsem prejemnikom nagrad še enkrat iskrene čestitke!