TOMATO NAMAZI - novo • Digit d.o.o.
17744
post-template-default,single,single-post,postid-17744,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

TOMATO NAMAZI – novo

TOMATO NAMAZI – novo

Izpod rok naše izkušene ekipe iz proizvodnje Tomato predstavljamo Tomato namaze različnih okusov: losos, tuna, namaz po grško ter tudi nepogrešljivo Tomato francosko solato. Izdelke najdete v vseh večjih Sparovih trgovinah pri delikatesnem oddelku.

Francoska solata je pripravljena iz skrbno izbrane zelenjave (grah, korenje, krompir), kateri dodamo majonezo in kisle kumarice. Tomato francoska solata je prav takšna, kot bi jo sami pripravili doma za vaše najdražje, Ne sme manjkati na lepo obloženi mizi ob družinskem kosilu.

Tomato tunin namaz vsebuje visok odstotek tunine, ki ji dodamo malce majoneze in nežno začinimo z začimbami. Kremasti namaz intenzivnega okusa po tuni se lepo prileže polnozrnatemu kruhu, lahko pa ga uporabite kot podlago za sendvič.

Tomato lososov namaz je pripravljen iz prvovrstnega dimljenega lososa. Kremasti namaz ima intenzivno aromo in prijetno teksturo za mazanje. Lososov namaz lahko postrežete s svežimi zelišči ali pa pripravite kanapeje, ki jih okrasite s kaviarjem.

Tomato namaz po grško ima mlečno bazo, kateri dodamo osvežilne kumare. Grški namaz lahko uporabljate samostojno, namazanega na kruh, kot prilogo mesnim jedem z žara ali pa kot namaz v sendviču.