Članstvo v ECD - European Catering Distributors • Digit d.o.o.
17539
post-template-default,single,single-post,postid-17539,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Članstvo v ECD – European Catering Distributors

Leto 2018 je bilo za Digit izjemno pomembno, saj smo se pridružili mednarodni evropski skupini distributerjev prehranskih izdelkov, skupini ECD (European Catering Distributors). ECD-jevi člani so vsi glavni trgovci na debelo v svojih državah. Skupina je bila ustanovljena leta 1991, do danes pa je včlanjenih 12 držav, od katerih vsako zastopa podjetje, ki je v lasti člana ECD, prodaja članov ECD-ja v letu 2018 pa je znašala kar 9 milijard €.

V ECD smo včlanjeni predani partnerji, ki oskrbujemo večje prehranske sisteme na mednarodni, nacionalni in lokalni ravni. Člani smo zavezani visokim standardom in hkrati želimo dosledno in brez kompromisov zadovoljiti potrebe in pričakovanja svojih strank.

Zakaj je članstvo v ECD za naše podjetje pomembno?

Naša partnerstva z dobavitelji na evropski ravni vključujejo izmenjavo idej in priložnosti za razvoj poslovanja z vsakim od članov. Pozitivna motivacija naših dobaviteljev in članov s skupinsko razpravo je ključna za zaščito in razvoj dolgoročnih interesov skupine, njenih dobaviteljev in članov. ECD načrtuje, organizira in se pogaja na evropski ravni – člani pa delujemo na lokalni ravni.

                                                                                                 “Mislimo globalno – delamo lokalno!”