NOVA CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA PODJETJA IN PRENOVLJENA SPLETNA STRAN • Digit d.o.o.
16786
post-template-default,single,single-post,postid-16786,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
 

NOVA CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA PODJETJA IN PRENOVLJENA SPLETNA STRAN

NOVA CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA PODJETJA IN PRENOVLJENA SPLETNA STRAN

Carniola_dev

Bliža se 25 let, odkar je podjetje Digit d.o.o začelo z uvozom in distribucijo prehrambenih izdelkov na slovenskih tleh. Ob tem, za nas izjemno pomembnem mejniku, smo želeli osvežiti našo celostno podobo, ker želimo našim zvestim strankam pokazati, da smo podjetje, ki sledi globalnim trendom na vseh področjih, ne samo pri prehrani.

V teh dobrih dveh desetletjih poslovanja se je pri nas marsikaj spremenilo. Med drugim smo zamenjali lokacijo, razširili skladiščni del objekta, voznemu parku dodali kar nekaj novih vozil, asortiman izdelkov povečali na več kot 600,  navsezadnje pa se je kolektiv v Digitu zdaj dodobra razširil, zdaj nas je že več kot 50!

Ob vseh spremembah je prišel čas, da se tudi digitalno moderniziramo in tako postanemo prijaznejši uporabnikom/strankam. Na spletni strani bomo objavljali akcije, novosti, recepte in druge zanimivosti, hkrati pa bodo stranke dobile informacije o dnevih dostav, izdelkih, kontaktih itd.

Ob koncu dneva, ko se odpravljamo domov, nam je najpomembneje, da imamo zadovoljne stranke –zato se bomo še naprej trudili, da bomo vedno boljši! Hvala ker nam zaupate že skoraj 25 let!